Gepubliceerd 15 augustus 2023

Amnesty organiseert kunstwerkenwedstrijd diversiteit

“We zijn allemaal gelijkwaardig, maar niet hetzelfde” Met dit in gedachten organiseert Amnesty Gouda een kunstwerkenwedstrijd waarin de diversiteit van mensen en de betekenis van mensenrechten tot uitdrukking komt.

Met de kunstwerken wordt een tentoonstelling samengesteld en een expositie on- tour in de omgeving Gouda en Bodegraven-Reeuwijk voorbereid om aandacht te vragen voor mensenrechten en het belang om je op je eigen manier creatief te kunnen en mogen uiten.

De wedstrijd staat open voor iedereen en elke denkbare kunstvorm. Inzendingen moeten binnen zijn voor 5 november, begin 2024 wordt de winnaar bekendgemaakt. Deelname kan door een mail te sturen met een foto en korte omschrijving van het kunstwerk, je naam en leeftijd naar secretariaat@gouda.amnesty.nl

Tekst Wim Minnaard

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN