Gepubliceerd 1 juli 2021

Altijd al meer willen weten over bijen en imkers?

Kijk deze zomer dan naar het Bijenjournaal!

Op 9 juli a.s. start de Nederlandse Bijenhoudersvereniging (NBV) op haar YouTube-kanaal met het uitzenden van acht afleveringen van het Bijenjournaal. In deze journaals komen kijkers alles te weten over de wereld van bijen, honing, bestuiving, biodiversiteit en alles wat er bij de imkerij komt kijken. Heb jij altijd al meer willen weten of het leven van een bijenvolk of wat een imker doet? Kijk dan vanaf 9 juli mee!

De acht korte journaals worden uitgezonden van 9 tot en met 16 juli via het YouTube-kanaal van de Nederlandse Bijenhoudersvereniging. Naast vele weetjes, een vragenrubriek, interviews en het item “hoe word je imker in één dag?” gaat presentatrice én imker Nina Moerdijk met haar “Bijenteam” op ontdekkingsreis in de wereld van de bijen en andere bestuivende insecten. Ook maak je kans op leuke prijzen als je de juiste antwoorden op de Quizzzz weet te verzamelen!

Bijenhoudersvereniging: www.youtube.com/BijenhoudersNL.

Abonneer je op dit YouTube kanaal, of houd de website www.bijenhouders.nl in de gaten om geen aflevering te missen!

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN