Gepubliceerd 8 april 2024

Allemaal geslaagd voor fietsexamen

Zo’n 114 leerlingen van groep 7 en 8 van de basisscholen De Venen, De Bron en De Regenboog hebben op dinsdag 26 maart met goed gevolg hun theoretisch verkeersexamen afgelegd. Maandagochtend 8 april was het tijd voor het praktisch verkeersexamen. De politie controleerde alle fietsen op voor- en achterlicht, fietsbel, remmen, handvaten etc. en bij goedkeuring kreeg men een sticker met OK.

Ook hebben de leerlingen ter voorbereiding op het praktisch examen een aantal verkeerslessen gehad van het programma School op Seef. En werd er door de leerkrachten het lesmateriaal van Veilig Verkeer Nederland gebruikt en de route geoefend. Het was een geslaagde ochtend met mooi weer en ze zijn bijna allemaal geslaagd!!

Tekst aangeleverd door Nel van Galen

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN