Gepubliceerd 11 juni 2023

Aksel Koopman schiet CVC Reeuwijk naar finale nacompetitie

CVC Reeuwijk blijft verbazen. In de reguliere competitie leek het nog direct te gaan degraderen. Maar de Reeuwijkers ontsponnen zich als een kat met negen levens. Eerst werd de laatste competitiewedstrijd overleefd met een 4-6 overwinning op LMO en werd nog de nacompetitie bereikt. Vorige week werd Perkouw in de 1e ronde van de nacompetitie heel knap met 1-4 aan de kant geschoven. Afgelopen zaterdag was CVC opnieuw niet voor de poes. Het versloeg FC Oegstgeest met 0-1.

● CVC-aanvoerder Aksel Koopman werd matchwinnaar met de enige treffer van de wedstrijd. (Archieffoto)

Weinig spektakel

In Oegstgeest bood de 1e helft weinig spektakel. De thuisclub kreeg weliswaar een paar kleine kansjes en vond ook nog via een afstandsschot de Reeuwijkse bovenlat. Maar dat was het wel zo’n beetje. In ieder geval hield CVC zich goed staande.

Enige treffer

In de 2e helft lange tijd hetzelfde beeld tot de 80e minuut. Een fikse overtreding op Kay Garretsen leverde CVC een vrije trap op en werd de overtreder met 2x geel naar de kleedkamer gestuurd. De vrije trap kwam terecht bij Aksel Koopman die fenomenaal uithaalde voor de 0-1. FC Oegstgeest zette ondanks een man minder alles op alles om nog een verlenging af te dwingen. Van de weggegeven ruimte profiteerde Fred Plomp bijna nog om de 0-2 genadeklap uit te delen. Het lukte hem net niet. Het lukte CVC wel om de 0-1 vast te houden.

Finalewedstrijd

A.s. zaterdag 17 juni speelt CVC Reeuwijk de finalewedstrijd tegen BSC’68 uit Benthuizen. Dat zal gebeuren op het terrein van ARC in Alphen a/d Rijn, aanvang wedstrijd: 14.30 uur. Bij winst blijft CVC derdeklasser.

Bericht: André van Egdom

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN