14 november 2022

Afwisselend zondagmiddagconcert in De brug

Het was wederom een sfeervol en afwisselend zondagmiddagconcert van het Bodegraafs Vocaal Ensemble in een goed gevulde zaal in zalencentrum De Brug in Reeuwijk. De muzikale trip langs Den Haag, Rotterdam en Amsterdam leverde leuke reacties op uit het publiek.

Zondagmiddagconcert BVE in zalencentrum De Brug

De medley van Toon Hermans, met zowel gevoelige als humoristische fragmenten, bleek voor het publiek zeer herkenbaar en na de pauze werden ook de klassiekers uit het Eurovisie Songfestival met enthousiasme ontvangen.

Dit alles onder leiding van dirigent John Bouwmans, met pianist Pascal van den Dool geassisteerd door Hetty Veerman.

Meer informatie over het koor is te vinden op www.bodegraafsvocaalensemble.nl
Sinds kort is het BVE ook te vinden op de Facebookpagina van het koor, met alle nieuwtjes en wetenswaardigheden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu