Gepubliceerd 28 september 2023

Afvalcontainers voor restafval krijgen nieuwe paslezers

Vanaf maandag 9 oktober gaat Cyclus de paslezers van de afvalcontainers voor restafval vervangen. Inwoners die gebruikmaken van een verzamelcontainer met paslezer ontvangen voorafgaand aan de werkzaamheden een informatiebrief met een nieuwe milieupas van Cyclus.

De nieuwe milieupas werkt vanaf het moment dat de nieuwe paslezer is geïnstalleerd. De oude pas werkt vanaf dat moment niet meer en kan bij het restafval. De nieuwe paslezer is te herkennen aan de groene kleur.

De paslezers worden vervangen omdat ze gebruik maakten van een verouderd 2G netwerk. Het 2G netwerk wordt binnen afzienbare tijd niet meer ondersteund. Dit netwerk is wel van belang om het aantal ledigingen te registreren. Het nieuwe systeem is geschikt voor 4G en 5G en is daarmee weer toekomstbestendig. De nieuwe paslezer heeft tevens een duurzamer karakter doordat het op zonne-energie werkt.

Tekst Anneke Bekker
Bron: persbericht

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN