Gepubliceerd 28 september 2023

Afvalcontainers voor restafval krijgen nieuwe paslezers

Vanaf maandag 9 oktober gaat Cyclus de paslezers van de afvalcontainers voor restafval vervangen. Inwoners die gebruikmaken van een verzamelcontainer met paslezer ontvangen voorafgaand aan de werkzaamheden een informatiebrief met een nieuwe milieupas van Cyclus.

De nieuwe milieupas werkt vanaf het moment dat de nieuwe paslezer is geïnstalleerd. De oude pas werkt vanaf dat moment niet meer en kan bij het restafval. De nieuwe paslezer is te herkennen aan de groene kleur.

De paslezers worden vervangen omdat ze gebruik maakten van een verouderd 2G netwerk. Het 2G netwerk wordt binnen afzienbare tijd niet meer ondersteund. Dit netwerk is wel van belang om het aantal ledigingen te registreren. Het nieuwe systeem is geschikt voor 4G en 5G en is daarmee weer toekomstbestendig. De nieuwe paslezer heeft tevens een duurzamer karakter doordat het op zonne-energie werkt.

Tekst Anneke Bekker
Bron: persbericht

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en kans op  sneeuw

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. De temperatuur is 0°C.

In de middag trekt de hemel dicht en later in de middag en in de avond valt er winterse neerslag. De matige wind waait uit het zuiden. Het blijft met 2°C als maximum fris.

In de nacht bewolkt weer en in eerste instantie nog winter neerslag. De minimumtemperatuur wordt 0°C.

Maandag bewolkt weer. In de ochtend valt er nog winterse neerslag. In de middag en avond valt er regen. De matige wind is zuidoost. De thermometer geeft in de middag 2°C aan.

Foto: De Groene wereld Kans op sneeuw

 

 

MEEST BEKEKEN