Gepubliceerd 31 augustus 2021

Afscheidstournee van Van der Kamp (video)

Christiaan van der Kamp heeft dinsdag afscheid genomen als burgemeester. Hij maakte een tocht door Bodegraven-Reeuwijk en ontmoette op verschillende locaties vertegenwoordigers uit de samenleving.

De route is om veiligheidsredenen van tevoren niet bekend gemaakt. De pers was uitgenodigd bij zwembad De Kuil, om hem na afloop van de tour te fotograferen of filmen.

Afscheid live op tv vanaf 19.00 uur
Om 19.00 uur is er een bijzondere raadsvergadering waarin Van der Kamp formeel afscheid neemt. Burgemeester Pieter Verhoeve van de gemeente Gouda spreekt hem toe namens de Regio Midden-Holland. Wethouder Inge Nieuwenhuizen voert het woord namens het college en Henk van der Smit spreekt namens de raad. De fractievoorzitters bedanken hem namens hun fractie. De toespraken zijn vanavond live te zien op tv.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN