Gepubliceerd 30 augustus 2023

Afscheid voorzitter veiligheidsregio Hollands Midden

De voorzitter van de veiligheidsregio Hollands Midden, Henri Lenferink, heeft afgelopen maandag officieel afscheid genomen. Geheel in stijl kwam hij, samen met zijn vrouw, voor de laatste keer in een tankautospuit naar de brandweerkazerne in Leiden, die ook het hoofdkantoor is.

Ter gelegenheid van zijn afscheid was voor de leden van het algemeen bestuur en oud-leden van het dagelijks bestuur een symposium georganiseerd met als thema ‘’Burgemeester in oorlogs- en crisistijd “.

Daarna verrichtte Lenferink vanaf de autoladder de officiële openingshandeling van het gerenoveerde pand van de veiligheidsregio aan de Rooseveltstraat, door het logo op de gevel te onthullen. Lenferink was de eerste voorzitter van de veiligheidsregio Hollands Midden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN