Gepubliceerd 30 augustus 2023

Afscheid voorzitter veiligheidsregio Hollands Midden

De voorzitter van de veiligheidsregio Hollands Midden, Henri Lenferink, heeft afgelopen maandag officieel afscheid genomen. Geheel in stijl kwam hij, samen met zijn vrouw, voor de laatste keer in een tankautospuit naar de brandweerkazerne in Leiden, die ook het hoofdkantoor is.

Ter gelegenheid van zijn afscheid was voor de leden van het algemeen bestuur en oud-leden van het dagelijks bestuur een symposium georganiseerd met als thema ‘’Burgemeester in oorlogs- en crisistijd “.

Daarna verrichtte Lenferink vanaf de autoladder de officiële openingshandeling van het gerenoveerde pand van de veiligheidsregio aan de Rooseveltstraat, door het logo op de gevel te onthullen. Lenferink was de eerste voorzitter van de veiligheidsregio Hollands Midden.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en kans op  sneeuw

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. De temperatuur is 0°C.

In de middag trekt de hemel dicht en later in de middag en in de avond valt er winterse neerslag. De matige wind waait uit het zuiden. Het blijft met 2°C als maximum fris.

In de nacht bewolkt weer en in eerste instantie nog winter neerslag. De minimumtemperatuur wordt 0°C.

Maandag bewolkt weer. In de ochtend valt er nog winterse neerslag. In de middag en avond valt er regen. De matige wind is zuidoost. De thermometer geeft in de middag 2°C aan.

Foto: De Groene wereld Kans op sneeuw

 

 

MEEST BEKEKEN