Gepubliceerd 7 augustus 2021

Afscheid van Van der Kamp en benoeming Van Heijningen

Burgemeester Christiaan van der Kamp neemt op dinsdag 31 augustus afscheid tijdens een bijzondere raadsvergadering die om 19.00 uur begint. De geplande receptie in zwembad De Kuil is vanwege de aangescherpte coronamaatregelen geannuleerd.


Op het programma staan diverse sprekers: Burgemeester Pieter Verhoeve van de gemeente Gouda namens de Regio Midden-Holland, wethouder Inge Nieuwenhuizen namens het college, het oudste raadslid (nestor) Henk van der Smit namens de gemeenteraad en verschillende fractievoorzitters zullen spreken namens hun fractie. Burgemeester Christiaan van der Kamp krijgt als laatste het woord.

Op woensdag 1 september is er vanaf 20.00 uur een bijzondere raadsvergadering ter gelegenheid van de benoeming van de heer F.D. van Heijningen tot waarnemend burgemeester. Wethouder Inge Nieuwenhuizen zal de voorzittershamer aan hem overhandigen en Henk van der Smit zal de ambtsketen.


De raadsvergaderingen zijn live te volgen via de stream van het raadinformatiesysteem en via het lokale radio en televisiekanaal van BR6.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN