Gepubliceerd 14 juni 2023

Advocaten Ingeschakeld tegen Eteck

Advocatenkantoor La Gro Geelkerken is ingeschakeld om Eteck te dwingen contractuele afspraken na te komen. Het bedrijf is verantwoordelijk voor het falende systeem van Warmte Koude Opslag (WKO) in Weideveld. Al jarenlang lopen gebruikers te hoop vanwege de vele storingen in het systeem. Radeloze en boze bewoners vragen de gemeente al jarenlang actie te ondernemen om de problemen op te lossen.


In de Kadernota 2023 meldt het college van B en W dat “de randvoorwaarden voor juridische dwang zijn ingevuld.” Daarbij wordt gedoeld op in gebreke stelling, overleg over minimale prestatie-eisen, verstrijken redelijke termijn en het verzamelen van fysiek bewijs. De kosten voor de juridische ondersteuning zijn zowel voor 2024 als 2025 begroot op 150.000 euro, in 2026 en 2027 wordt nog rekening gehouden met 30.000 euro aan jaarlijkse kosten. Het geld wordt onttrokken aan het budget duurzaamheid.

Bron Kadernota 2024 – 2027
Redacteur Henri Stolwijk

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en kans op  sneeuw

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke tot matige zuidenwind. De temperatuur is 0°C.

In de middag trekt de hemel dicht en later in de middag en in de avond valt er winterse neerslag. De matige wind waait uit het zuiden. Het blijft met 2°C als maximum fris.

In de nacht bewolkt weer en in eerste instantie nog winter neerslag. De minimumtemperatuur wordt 0°C.

Maandag bewolkt weer. In de ochtend valt er nog winterse neerslag. In de middag en avond valt er regen. De matige wind is zuidoost. De thermometer geeft in de middag 2°C aan.

Foto: De Groene wereld Kans op sneeuw

 

 

MEEST BEKEKEN