18 april 2023

Activiteiten SenW in de meivakantie

Als het goed is, gaat het zonnetje weer schijnen, dus tijd om naar buiten te gaan en lekker te bewegen! In de meivakantie staan er weer een aantal leuke activiteiten op de planning georganiseerd door de Buurtsportcoaches van Sport en Welzijn Bodegraven – Reeuwijk.

  • 25/04: Paintball en bosspelen

Daag elkaar uit met verschillende paintball spellen, zoals last man standing en capture the flag.  Daarna spelen we verschillende bosspelen, zoals levend stratego.

  • 26/04: Bootcamp

Deze ochtend is speciaal voor volwassenen. Tijdens deze ochtend worden de verschillende oefeningen van de beweegroute en een aantal extra bootcamp oefeningen uitgebreid doorgenomen. Ieder kan deelnemen op zijn eigen niveau.

  • 02/05: Ouder-kind sport

Tijdens deze activiteit kunnen opa’s/oma’s of papa’s/mama’s gezellig mee sporten. We bouwen de zaal vol met allemaal leuke spellen en materialen waar over geklommen en geklauterd kan worden.

  • 03/05: Street dance en sport

Dit is een gecombineerde activiteit waarbij er een clinic streetdance wordt verzorgt door I’m in motion, daarnaast wordt er een spel gespeeld in de gymzaal.

  • 04/05: Buitensport

In samenwerking met de Yellowbellies organiseren we verschillende sporten en spellen die gespeeld worden op het veld. Er wordt afgesloten met een leuk toernooitje.

Er zijn dus weer veel verschillende activiteiten voor verschillende doelgroepen. Wil je meer informatie kijk dan op www.senw-br.nl/activiteiten. Wil je graag meedoen? Meld je dan aan via www.senw-br.nl/tickets. Kom weer lekker in beweging en wie weet tot in de vakantie!

Bericht: Sportredactie BR6 / SenW buurtsportcoach

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

De ochtend begint bewolkt maar geleidelijk aan klaart het op. De zwakke wind is noord tot noordoost. De temperatuur is 13°C.

In de middag en avond een mix van wolken en zonnige perioden. De zwakke tot soms matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht is het helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een zonnige dag op en vrijwel geen bewolking. De zwakke tot matig wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft in de middag 22°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu