20 april 2022

Activiteiten met Koningsdag in de Oude Zustertuin

Aankomende week is het weer Koningsdag. De afgelopen twee jaar konden alle evenementen omtrent de feestdag niet doorgaan vanwege het coronavirus. Dit jaar is alles echter weer als vanouds, ook in onze gemeente Bodegraven-Reeuwijk. In Bodegraven kan de jeugd zich weer voorbereiden op een feest.

Foto: Bob Plaizier

Op 27 april, Koningsdag, kunnen kinderen zich namelijk vermaken met een koningsfeest in de welbekende Oude Zustertuin. Het feest in het welbekende park begint om 13:30u en zal doorgaan tot 16:00 u. In de Oude Zustertuin zijn er dan meerdere activiteiten voor de kinderen. Er zal onder andere een springkussen staan en er is een bingo.

Ook Badmintonclub BBS is aanwezig in de Oude Zustertuin. Tijdens de voorgaande edities van Koningsdag waren er voorheen ook activiteiten. Het aankomende feest is echter verschillend van de voorgaande edities. Het koningsfeest is nu enkel en alleen gericht op kinderen van de basisschoolleeftijd en er is dan ook geen horeca en muziek.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu