Gepubliceerd 17 juli 2022

Aanmelden voor Zomerfestijn

Kinderen van ouders die om financiële redenen niet op vakantie gaan, kunnen zich tot 20 juli aanmelden voor het Zomerfestijn op 26 juli. Aanmelden kan via: www.senw-br.nl .

De dag met spel en avontuur is bestemd voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk organiseert deze onbezorgde dag voor kinderen samen met onder andere Hortus Populus en Jumbo Langerak.

De dag begint en eindigt bij Sporthal de Sporthoeve, Vromade 1 in Bodegraven. De kinderen wandelen gedurende de dag naar andere locaties waar activiteiten worden georganiseerd.
De organisatie regelt het ontbijt, lunch én tussendoortjes. De kinderen moeten zelf gymspullen met binnenschoenen, kleren die een beetje vies mogen worden en een extra setje kleding meenemen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN