Gepubliceerd 17 juli 2022

Aanmelden voor Zomerfestijn

Kinderen van ouders die om financiële redenen niet op vakantie gaan, kunnen zich tot 20 juli aanmelden voor het Zomerfestijn op 26 juli. Aanmelden kan via: www.senw-br.nl .

De dag met spel en avontuur is bestemd voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk organiseert deze onbezorgde dag voor kinderen samen met onder andere Hortus Populus en Jumbo Langerak.

De dag begint en eindigt bij Sporthal de Sporthoeve, Vromade 1 in Bodegraven. De kinderen wandelen gedurende de dag naar andere locaties waar activiteiten worden georganiseerd.
De organisatie regelt het ontbijt, lunch én tussendoortjes. De kinderen moeten zelf gymspullen met binnenschoenen, kleren die een beetje vies mogen worden en een extra setje kleding meenemen.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en wat wolken

In de ochtend is er ruimte voor de zon maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 18*C aan.

In de middag en begin van de avond vrij zonnig weer. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 23*C.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 15*C.

Foto:Nathalie de Winter

 

 

MEEST BEKEKEN