22 februari 2021

Aanmelden voor webinar over energietransitie bij bedrijven

Ondernemersplatform OPBR organiseert woensdag 24 februari met de RES-regio Midden-Holland van 16.00 tot 18.00 uur een webinar over de energietransitie voor bedrijven. Doel van de bijeenkomst is om aan te geven wat relevant is voor bedrijven m.b.t. de energietransitie.

In het plenaire gedeelte vertellen drie bedrijven uit de regio hoe ze zijn omgegaan met ‘zon op dak’ en ‘van het aardgas af’. Onder meer Teus de Wit en Jan de Boer (Versluys Groep, Bodegraven) gaan in op de praktische vragen die zij bij hun bedrijf tegenkwamen.

In het lokale gedeelte interviewt Ronald Schilt, voorzitter van de werkgroep Duurzaamheid van OPBR, Ton Kwakernaak. Daarnaast informeert Iris van der Doelen (adviseur duurzaamheid van de gemeente) de bezoekers over de route naar een gasvrije gemeente. Judith van der Horst (Merosch) presenteert het onderzoek dat plaatsvindt op bedrijventerrein Zoutman in Reeuwijk.

OPBR Duurzaam is de belangenbehartiger van lokale bedrijven op het gebied van de energietransitie. Wethouder duurzaamheid Kees Oskam beantwoordt aan het einde van de sessie een aantal vragen. Meld je aan om een link te krijgen naar het event: www.dpgouda.nl/agenda. Meer informatie op: www.opbr.nl

0 Shares
Sluit Menu