Gepubliceerd 22 maart 2023

Aanmelden voor Paasevent

De Da Costaschool, Prinses Beatrixschool en Kindcentrum Wereldweijde organiseren in samenwerking met de verschillende kerken een paaswandeling op woensdag 29 maart 2023. Bezoekers beleven het Paasverhaal als zij met een gids langs de verschillende scènes wandelen.

De scènes verbeelden de gebeurtenissen uit de laatste week van Jezus uit de Bijbel. Van zwaaiende palmtakken, slapende vrienden, verraad, een kraaiende haan, oordeel en verdrietige vrouwen naar de blije woorden van de engel dat Jezus is opgestaan uit de dood.

Voorbereidingen zijn in volle gang. Er wordt geoefend door de toneelspelers, de kleding wordt in orde gemaakt en decors worden gebouwd. Daarnaast zijn mensen bezig met de voorbereidingen voor de catering, techniek, veiligheid, website, logistiek, muziek en tickets.

Het bruist van de energie waarbij ruim 200 vrijwilligers zich inzetten om het Paasevent in hartje Bodegraven tot een groot succes te maken! De 3 scholen van stichting De Vier Windstreken hebben dit initiatief opgezet voor hun leerlingen met hun ouders. Er zijn nog tickets beschikbaar voor belangstellenden. Aanmelden kan via de QR-code, Er zijn nog tickets beschikbaar voor belangstellenden. Aanmelden kan via de QR-code,

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnig weer

In de ochtend is het onbewolkt en veel ruimte voor de zon. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft 17°C aan.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke tot matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 21°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Maandag eveneens zonnig weer. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

Foto: Lambert Reijns

 

MEEST BEKEKEN