Gepubliceerd 22 maart 2023

Aanmelden voor Paasevent

De Da Costaschool, Prinses Beatrixschool en Kindcentrum Wereldweijde organiseren in samenwerking met de verschillende kerken een paaswandeling op woensdag 29 maart 2023. Bezoekers beleven het Paasverhaal als zij met een gids langs de verschillende scènes wandelen.

De scènes verbeelden de gebeurtenissen uit de laatste week van Jezus uit de Bijbel. Van zwaaiende palmtakken, slapende vrienden, verraad, een kraaiende haan, oordeel en verdrietige vrouwen naar de blije woorden van de engel dat Jezus is opgestaan uit de dood.

Voorbereidingen zijn in volle gang. Er wordt geoefend door de toneelspelers, de kleding wordt in orde gemaakt en decors worden gebouwd. Daarnaast zijn mensen bezig met de voorbereidingen voor de catering, techniek, veiligheid, website, logistiek, muziek en tickets.

Het bruist van de energie waarbij ruim 200 vrijwilligers zich inzetten om het Paasevent in hartje Bodegraven tot een groot succes te maken! De 3 scholen van stichting De Vier Windstreken hebben dit initiatief opgezet voor hun leerlingen met hun ouders. Er zijn nog tickets beschikbaar voor belangstellenden. Aanmelden kan via de QR-code, Er zijn nog tickets beschikbaar voor belangstellenden. Aanmelden kan via de QR-code,

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon, wolken en buien

In de ochtend wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Er staat een zwakke zuidoostenwind. De temperatuur is 17°C.

In de middag en avond een mix van wolken, opklaringen en met name in de middag ook regen- en onweersbuien. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 11°C.

Maandag levert een droge dag op met opklaringen en wolken. De wind is zuidwest. Veel warmer dan 18°C wordt het deze dag niet.

Foto: Mees Later buien

 

MEEST BEKEKEN