1 maart 2023

Aanmelden voor opschoondag in Nieuwerbrug

Nieuwerbrug doet dit jaar voor de vijfde keer mee aan de landelijke opschoondag. Mensen die willen meedoen kunnen zich voor 7 maart aanmelden bij Melvin Zaal.

Ook kinderen zijn van harte uitgenodigd om mee te doen.
De opruimploeg begint 25 maart om 10 uur op het pleintje bij het Wierickehuis. Daar ontvangen de deelnemers hesjes, handschoenen, prikkers, emmers en vuilniszakken. Het streven is om alle toegangswegen zwerfafvalvrij te maken. Vorig jaar zijn er door alle vrijwilligers zo’n 30 zakken rommel verzameld.

Er staat die ochtend in de omgeving van het Wierickehuis een kar voor klein chemisch afval. Inwoners van Nieuwerburg hoeven die dag niet naar het milieustation om batterijen en verfresten weg te gooien.


Melvin Zaal is de coördinator. Om te weten hoeveel prikkers, handschoenen, hesjes e.d. nodig hebben, zou het fijn zijn als je je vóór 7 maart bij hem aanmeldt. Zijn emailadres is: melvin_zaal@msn.com; zijn telefoonnummer is 06 53 39 79 63.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en zon

In de ochtend is de zon goed aanwezig. Er staat een zwakke zuidenwind. De temperatuur is 4°C.

In de middag trekt de hemel geleidelijk aan dicht. In de avond gaat het regenen. De matige wind zit in de zuidhoek. De thermometer geeft 8°C aan.

De nacht verloopt bewolkt en in eerste instantie valt er nog regen. De minimumtemperatuur wordt 6°C.

Woensdag wisselen wolkenvelden en opklaringen elkaar. Daarnaast valt er in de middag een enkele bui. De matige wind waait uit het zuiden. Het kwik loopt op naar 14°C. 

Foto: Meteogroep Vlaanderen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu