Gepubliceerd 1 maart 2023

Aanmelden voor opschoondag in Nieuwerbrug

Nieuwerbrug doet dit jaar voor de vijfde keer mee aan de landelijke opschoondag. Mensen die willen meedoen kunnen zich voor 7 maart aanmelden bij Melvin Zaal.

Ook kinderen zijn van harte uitgenodigd om mee te doen.
De opruimploeg begint 25 maart om 10 uur op het pleintje bij het Wierickehuis. Daar ontvangen de deelnemers hesjes, handschoenen, prikkers, emmers en vuilniszakken. Het streven is om alle toegangswegen zwerfafvalvrij te maken. Vorig jaar zijn er door alle vrijwilligers zo’n 30 zakken rommel verzameld.

Er staat die ochtend in de omgeving van het Wierickehuis een kar voor klein chemisch afval. Inwoners van Nieuwerburg hoeven die dag niet naar het milieustation om batterijen en verfresten weg te gooien.


Melvin Zaal is de coördinator. Om te weten hoeveel prikkers, handschoenen, hesjes e.d. nodig hebben, zou het fijn zijn als je je vóór 7 maart bij hem aanmeldt. Zijn emailadres is: melvin_zaal@msn.com; zijn telefoonnummer is 06 53 39 79 63.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen

In de ochtend een mix van wolken en brede opklaringen. De zuidenwind is matig van kracht. De temperatuur is 8°C.

In de middag wisselen wolken en opklaringen elkaar af. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Het kwik loopt op naar 12°C.

In de nacht perioden met lichte regen. Het koelt daarbij af naar 7°C.

Zondag levert een bewolkte dag op. Er kan daarbij wat regen vallen. De wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 11°C aan. 

Foto: VWK Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN