16 oktober 2022

Aanmelden voor Nationale ijszwemdag 30 oktober in de Surfplas

Mensen die graag kennis willen maken met ijszwemmen kunnen zondag 30 oktober tussen 9.00 uur en 11.00 uur terecht bij het gebouw van de windsurfclub aan de surfplas in Reeuwijk. De Surfplas Ice Swimmers geven tips en delen ervaringen.

ijszwemmen

De Surfplas Ice Swimmers doen mee aan de tweede Nationele IJszwemdag die wordt georganiseerd door IJszwemmen Nederland / IISA Nederland samen met de ijszwemlocaties.

Het is ook mogelijk om te gaan zwemmen. Meezwemmen is op eigen risico en een boei is verplicht. Deelnemers kunnen een digitaal certificaat van de IISA (International Ice Swimming Association) krijgen als ze zich van tevoren aanmelden via info@greenhearticeswim.nl

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regen

In de ochtend is het bewolk en valt er regen of vallen er buien. De zwakke tot matige wind zit in de oosthoek. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag bewolk en er vallen daarbij buien. In de loop van de middag klaart het op. De matige wind waait uit het noordoosten. Veel warmer dan 9°C wordt het niet.

In de avond en eerste deel van de nacht brede opklaringen. Later in de nacht valt er opnieuw regen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Foto: Mees Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu