16 augustus 2022

Aanmelden voor gratis workshops

Het Evertshuis organiseert samen met welzijnsorganisatie SAM op zaterdag 10 september tussen 11.00 uur en 16.00 uur een vrijwilligersevent. Mensen die vrijwilligerswerk zoeken kunnen hier terecht. Er zijn diverse kraampjes en er worden 8 interessante workshops gegeven.

Zo kan je onder andere meedoen aan een workshop bloemstukjes maken, leren reanimeren en meer leren over hoe je als organisatie met de gemeente samenwerkt. Deze workshops worden gratis aangeboden voor vrijwilligers, als blijk van waardering voor hun inzet.

Het Vrijwilligersevent vind tegelijkertijd plaats met de open dag van het Evertshuis.

Aanmelden kan via www.samwelzijn.nl/vrijwilligersevent

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu