15 oktober 2022

Aanmelden voor cursussen bij het Rode Kruis

Rode Kruis afdeling Bodegraven organiseert weer een aantal nieuwe EHBO- en reanimatiecursussen. Voor de cursus Uitgebreide EHBO zijn nog een paar plekken beschikbaar. Tijdens deze cursus komen alle vaardigheden aan bod die nodig zijn om adequaat eerste hulp te kunnen verlenen bij de meest uiteenlopende letsels, inclusief reanimatie en gebruik van een AED.

Honselersdijk, 3 juni 2014 Kinderdagverblijf Kiekaboe, Workshop EHBO aan kinderen en babies. In opdracht van Rode Kruis. ANP INOPDRACHT MARTIJN BEEKMAN

De cursus bestaat uit een online module die je op je eigen tijd en tempo thuis kan doen. Na de online module volgen nog twee avonden praktijktraining, op dinsdag 22 en dinsdag 29 november bij het Rode Kruis in Bodegraven. Cursisten die voldoende scoren krijgen na afloop een Europees erkend Rode Kruis EHBO-certificaat. Het certificaat is twee jaar geldig.


Basiscursus reanimatie
Op dinsdag 8 november is er een nieuwe basiscursus reanimatie gepland. Deze cursus bestaat uit 2 uur online scholing en 2,5 uur praktijktraining bij het Rode Kruis in Bodegraven. Cursisten die voldoende scoren krijgen na afloop een Europees erkend Rode Kruis Reanimatiecertificaat. Het certificaat is twee jaar geldig en te verlengen door een herhalingscursus te volgen.


Herhalingslessen
Voor iedereen die de basiscursus al eens heeft gevolgd in de afgelopen 2 jaar zijn er ook twee herhalingscursussen gepland op 13 december 2022 en 14 februari 2023. Na het succesvol volgen van de herhalingscursus krijg je een nieuw certificaat die weer 2 jaar geldig is.

Aanmelden voor een cursus
Aanmelden kan via de website www.rodekruisbodegraven.nl/agenda

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Regen

In de ochtend is het bewolk en valt er regen of vallen er buien. De zwakke tot matige wind zit in de oosthoek. De thermometer geeft 8°C aan.

In de middag bewolk en er vallen daarbij buien. In de loop van de middag klaart het op. De matige wind waait uit het noordoosten. Veel warmer dan 9°C wordt het niet.

In de avond en eerste deel van de nacht brede opklaringen. Later in de nacht valt er opnieuw regen. Het koelt daarbij af naar 3°C.

Foto: Mees Voorjaar

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu