21 november 2022

Aanmelden voor Atelier-Kunstroute in mei 2023

De Kunstkring gaat op zaterdag 20 en zondag 21 mei 2023 weer een Atelier-kunstroute organiseren in Bodegraven-Reeuwijk. Kunstenaars die willen meedoen kunnen zich aanmelden via een inschrijfformulier dat te vinden is op de website van de kunstkring Bodegraven-Reeuwijk. Voor kunstenaars zonder expositieruimte zijn er locaties beschikbaar. Kunstenaars kunnen ook als groep meedoen of met een gastexposant die niet persé inwoner van onze gemeente hoeft te zijn.

Atelier-kunstroute 2021

Aan de laatste Atelier-kunstroute deden 123 lokale kunstenaars mee en was, mede door het mooie weer, een groot succes. Duizenden mensen waren in de weer en bezochten de kunstenaars in hun ateliers en genoten van kunst op hoog niveau. Ook dit jaar worden er weer kunstroute-boekjes gedrukt met beschrijvingen van alle kunstenaars.

Op vrijdag 12 mei 2023 Is om 20.00 uur de opening van de overzichtsexpositie van de Kunstroute in het Evertshuis. De expositie duurt tot 8 juni 2023. Alle kunstenaars aan de Kunst Atelierroute leveren een kunstobject in. Om de Kunstroute te promoten stellen een aantal middenstanders in Bodegraven-Reeuwijk hun etalage ter beschikking voor een kunstobject.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en sluierbewolking

In de ochtend van deze 2e pinksterdag is er veel ruime voor de zon maar trekt er ook sluierbewolking over. De matige wind is noordoost en de temperatuur 13°C.

In de middag ook sluierbewolking die verder in de middag en in de avond oplost. De matige wind waait uit het noordoosten. De thermometer geeft 17°C aan.

In de nacht een afwisseling van wolken en brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Dinsdag trekt er in de ochtend bewolking over en zien we maar weinig van de zon. In de middag en avond klaart het op. De matige wind blijft noordoost. Warmer dan 17°C wordt het niet. 

Foto: Tonnie Sluierbewolking

 

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu