Gepubliceerd 21 november 2022

Aanmelden voor Atelier-Kunstroute in mei 2023

De Kunstkring gaat op zaterdag 20 en zondag 21 mei 2023 weer een Atelier-kunstroute organiseren in Bodegraven-Reeuwijk. Kunstenaars die willen meedoen kunnen zich aanmelden via een inschrijfformulier dat te vinden is op de website van de kunstkring Bodegraven-Reeuwijk. Voor kunstenaars zonder expositieruimte zijn er locaties beschikbaar. Kunstenaars kunnen ook als groep meedoen of met een gastexposant die niet persé inwoner van onze gemeente hoeft te zijn.

Atelier-kunstroute 2021

Aan de laatste Atelier-kunstroute deden 123 lokale kunstenaars mee en was, mede door het mooie weer, een groot succes. Duizenden mensen waren in de weer en bezochten de kunstenaars in hun ateliers en genoten van kunst op hoog niveau. Ook dit jaar worden er weer kunstroute-boekjes gedrukt met beschrijvingen van alle kunstenaars.

Op vrijdag 12 mei 2023 Is om 20.00 uur de opening van de overzichtsexpositie van de Kunstroute in het Evertshuis. De expositie duurt tot 8 juni 2023. Alle kunstenaars aan de Kunst Atelierroute leveren een kunstobject in. Om de Kunstroute te promoten stellen een aantal middenstanders in Bodegraven-Reeuwijk hun etalage ter beschikking voor een kunstobject.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnige perioden en wolken

In de ochtend is er een mix van wolken en brede opklaringen. De matige wind zit in de westhoek en de temperatuur is 12°C.

In de middag en avond wisselend bewolkt en opklaringen. De matige wind waait uit het westen. De thermometer geeft 14°C aan. 

Foto: De Groene wereld

 

In de nacht brede opklaringen. De minimumtemperatuur wordt 8°C.

Maandag veel bewolking waaruit regen valt. De vrij krachtige wind is west tot zuidwest. Veel warmer dan 10°C wordt het deze dag niet.

MEEST BEKEKEN