21 november 2022

Aanmelden voor Atelier-Kunstroute in mei 2023

De Kunstkring gaat op zaterdag 20 en zondag 21 mei 2023 weer een Atelier-kunstroute organiseren in Bodegraven-Reeuwijk. Kunstenaars die willen meedoen kunnen zich aanmelden via een inschrijfformulier dat te vinden is op de website van de kunstkring Bodegraven-Reeuwijk. Voor kunstenaars zonder expositieruimte zijn er locaties beschikbaar. Kunstenaars kunnen ook als groep meedoen of met een gastexposant die niet persé inwoner van onze gemeente hoeft te zijn.

Atelier-kunstroute 2021

Aan de laatste Atelier-kunstroute deden 123 lokale kunstenaars mee en was, mede door het mooie weer, een groot succes. Duizenden mensen waren in de weer en bezochten de kunstenaars in hun ateliers en genoten van kunst op hoog niveau. Ook dit jaar worden er weer kunstroute-boekjes gedrukt met beschrijvingen van alle kunstenaars.

Op vrijdag 12 mei 2023 Is om 20.00 uur de opening van de overzichtsexpositie van de Kunstroute in het Evertshuis. De expositie duurt tot 8 juni 2023. Alle kunstenaars aan de Kunst Atelierroute leveren een kunstobject in. Om de Kunstroute te promoten stellen een aantal middenstanders in Bodegraven-Reeuwijk hun etalage ter beschikking voor een kunstobject.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking, somber en soms motregen

Vandaag is het bewolkt en somber weer. Met name in de ochtend valt er soms motregen. De zwakke en later op de dag matige wind is noordoost tot noord. Het kwik loopt op naar 6°C. De nacht verloopt bewolkt bij een minimumtemperatuur van 4°C.

Dinsdag Wolken en enkele opklaringen. Daarnaast is er kans op een bui. De zwakke wind zit in de westhoek. In de middag geeft de thermometer 8°C aan.

Foto: Arie Vernet De sfeer is er intussen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu