1 augustus 2022

Aandacht voor 55+ tijdens Nationale Sportweek

Sport en Welzijn (SenW) Bodegraven-Reeuwijk wil graag tijdens de Nationale Sportweek een overzicht met sportaanbod in de gemeente voor 55-plussers maken.

Sportaanbieders kunnen hun 55-plus aanbod voor de nationale sportweek (16 t/m 25 september) aanmelden tot zondag 7 augustus 2022 via e-mail buurtsportcoach@senw-br.nl

Door het creëren van een overzicht met het algehele aanbod in Bodegraven-Reeuwijk, gaan er hopelijk nog meer 55-plussers sporten. Al het aanbod wordt gebundeld in een mooi overzicht zodat dit gepromoot kan worden. Het doel is om zo duidelijk mogelijk het (totale) gevarieerde aanbod voor onze 55-plussers weer te geven zodat er voor zoveel mogelijk inwoners een keuze is.

Link naar inschrijfformulier Nationale Sportweek 2022

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu