Gepubliceerd 6 juli 2023

Aandacht gevraagd voor lijst vermiste en gevonden dieren

Bodegraven-Reeuwijk maakt onderdeel uit van het verzorgingsgebied van Stichting Dierenhulpverlening Woerden e.o. De dierenhulpverlening publiceert op haar website de vermiste en gevonden dieren. In Bodegraven is een 2 jaar oude kat vermist in de Wilhelminastraat en in Reeuwijk op de ’s Gravenbroekseweg. De lijst met gevonden dieren is wat langer. Op de lijst staan ook dieren die in het verkeer zijn omgekomen.

De telefoondienst is bereikbaar van 07.00 tot 19.00 uur op telefoonnummer 0348-414242 voor allerlei vragen/informatie en vanaf 19.00 tot 07.00 staat er een bandje op met een 06 nummer voor alleen spoedgevallen. Op de website www.dierenhulpverleningwoerden.nl staat de actuele lijst vermist en gevonden dieren.

Redacteur Anneke Bekker

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN