27 november 2022

Aafke van Leeuwen Gast uit de Streek

Aafke van Leeuwen werd dit jaar in Abu Dhabi voor de 4e keer wereldkampioen jiujitsu. Met deze wereldtitel sluit deze Goudse sportvrouw haar zeer succesvolle carrière af. Gerrit Schinkel neemt maandag 28 november in het radioprogramma Gast uit de Streek met Aafke haar hele succesvolle carrière nog een keer uitgebreid door. Het radioprogramma is de horen bij BR6 en begint om 20.00 uur.

Aafke van Leeuwen

De herhaling is dinsdag 29 november om 22.00 uur en zondag 3 december om 19.00 uur. Het interview is ook terug te horen via Spotify.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu