Gepubliceerd 22 september 2022

9 verenigingen in Bodegraven-Reeuwijk doen mee aan Grote Clubactie

Negen verenigingen uit Bodegraven-Reeuwijk beginnen op zaterdag 24 september met verkopen van loten via de Grote Clubactie Het gaat om De Bodegraafse Zwem & Polo Club, Algemene Korfbalvereniging Vriendenschaar, VSTS, Gymvereniging Heres, Muziekvereniging Crescendo, Sportvereniging Rohda 76, Bridgeclub Bodegraven-Reeuwijk, Studio Forza en VV De Rijnstreek.

Grote Clubactie


De Grote Clubactie bestaat 50 jaar. Wat in 1972 is begonnen als een lokale loterij is uitgegroeid tot de grootste fondsenwervende organisatie die meebouwt aan het in stand houden van een gezond verenigingsleven in Nederland.


Door loten te verkopen, dragen leden actief bij aan het realiseren van hun verenigingsdoelen. Zo geven de vrijwilligers de eigen sportvereniging, hobby- of culturele clubs, carnavals- of muziekverenigingen – een financieel steuntje in de rug.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zon en wat wolken

In de ochtend is er ruimte voor de zon maar trekt er ook bewolking over. De zwakke wind is zuidwest. De thermometer geeft 18*C aan.

In de middag en begin van de avond vrij zonnig weer. De zwakke wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 23*C.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 15*C.

Foto:Nathalie de Winter

 

 

MEEST BEKEKEN