22 september 2022

9 verenigingen in Bodegraven-Reeuwijk doen mee aan Grote Clubactie

Negen verenigingen uit Bodegraven-Reeuwijk beginnen op zaterdag 24 september met verkopen van loten via de Grote Clubactie Het gaat om De Bodegraafse Zwem & Polo Club, Algemene Korfbalvereniging Vriendenschaar, VSTS, Gymvereniging Heres, Muziekvereniging Crescendo, Sportvereniging Rohda 76, Bridgeclub Bodegraven-Reeuwijk, Studio Forza en VV De Rijnstreek.

Grote Clubactie


De Grote Clubactie bestaat 50 jaar. Wat in 1972 is begonnen als een lokale loterij is uitgegroeid tot de grootste fondsenwervende organisatie die meebouwt aan het in stand houden van een gezond verenigingsleven in Nederland.


Door loten te verkopen, dragen leden actief bij aan het realiseren van hun verenigingsdoelen. Zo geven de vrijwilligers de eigen sportvereniging, hobby- of culturele clubs, carnavals- of muziekverenigingen – een financieel steuntje in de rug.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu