Gepubliceerd 22 september 2022

9 verenigingen in Bodegraven-Reeuwijk doen mee aan Grote Clubactie

Negen verenigingen uit Bodegraven-Reeuwijk beginnen op zaterdag 24 september met verkopen van loten via de Grote Clubactie Het gaat om De Bodegraafse Zwem & Polo Club, Algemene Korfbalvereniging Vriendenschaar, VSTS, Gymvereniging Heres, Muziekvereniging Crescendo, Sportvereniging Rohda 76, Bridgeclub Bodegraven-Reeuwijk, Studio Forza en VV De Rijnstreek.

Grote Clubactie


De Grote Clubactie bestaat 50 jaar. Wat in 1972 is begonnen als een lokale loterij is uitgegroeid tot de grootste fondsenwervende organisatie die meebouwt aan het in stand houden van een gezond verenigingsleven in Nederland.


Door loten te verkopen, dragen leden actief bij aan het realiseren van hun verenigingsdoelen. Zo geven de vrijwilligers de eigen sportvereniging, hobby- of culturele clubs, carnavals- of muziekverenigingen – een financieel steuntje in de rug.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN