22 december 2022

67 wonngen op Versluys-terrein Bodegraven

Op het voormalige Versluys-terrein tussen Vlietkade en Overtocht in Bodegraven worden 67 woningen gebouwd. Daarvoor is op donderdag een overeenkomst getekend tussen de gemeente en TN Ontwikkeling BV.

Wethouder Dirk Jan Knol is blij met “deze binnenstedelijke woningontwikkeling. We richten ons hierbij op een gedifferentieerd woonmilieus voor alle doelgroepen, zorgvuldig ingepast in de bestaande omgeving.

Het plan voorziet in 17 sociale huurappartementen en 50 koopwoningen in verschillende prijsklassen. Bij de koopwoningen zijn 4 comfortwoningen voor senioren die vooral op de begane grond willen wonen, 8 wat duurdere appartementen, 9 betaalbaar genoemde rijtjeshuizen en 29 woningen met een eigen tuin in diverse prijsklassen. Er komen in totaal 123 parkeerplaatsen, waarvan 18 zijn bedoeld om de parkeerdruk in de omgeving op te vangen.

Theunissen uit Heemstede wil begin 2024 starten met de bouw. Betrokkenen en buurtbewoners werken de plannen verder uit. Op Vlietkade-bodegraven.NL is meer informatie te vinden. Een schets van het bouwplan.

Op de foto wethouder Dirk Jan Knol en Martijn Goesten van TN Ontwikkeling BV bij de ondertekening van het contract.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu