Gepubliceerd 10 december 2023

OBK bakt 30 december oliebollen

Muziekvereniging OBK Driebruggen bakt weer oliebollen

Met de jaarwisseling in het vooruitzicht gaat Muziekvereniging Oefening Baart Kunst uit Driebruggen traditiegetrouw weer oliebollen bakken, dit jaar ‘een dag voor’ Oudjaarsdag.

Op zaterdag 30 december 2023, wordt de kas van Piet van Eijk aan het Hoogeind in Driebruggen omgetoverd in een heuse bakkerij waar de leden van de muziekvereniging aan de slag gaan et oliebollenmix, krenten en rozijnen. De oliebollen worden nog dezelfde dag thuisbezorgd.

Vanaf 6 december kunt u de overheerlijke ambachtelijke OBK oliebollen met en zonder krenten en/of de bakkerskwaliteit appelbeignets met en zonder suiker bestellen via de website www.obkdriebruggen.com

Muziekvereniging OBK Driebruggen wenst u hele prettige, gezellige feestdagen toe en alvast de allerbeste muzikale wensen voor 2024!!

Tekst aangeleverd door OBK

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN