14 maart 2023

Judoka’s Chikara Sport vallen in de prijzen

Op zondag 12 maart kwam een grote groep judoka’s van Chikara Sport in actie op het Groot Houten Judotoernooi. De judoka’s van coach Eric Zwaan sleepten veel prijzen mee naar Bodegraven!


De volgende resultaten werden behaald:

Noah Boszhard, Roel Passchier Ramon Spruit, Ricardo Ghatias, Lars Muller en Luca Passchier eindigden op een vierde plek. Lieke van Leeuwen eindigde als 3e. Op een tweede plaats eindigden Evi van Leeuwen, Iris Blijleven en Lars Leuverink.

● V.l.n.r.: Ricardo Ghatias, Lars Leuverink, Evi en Lieke van Leeuwen. Ook zij vielen in de prijzen.

Christian Opmeer, Daan van Leeuwen, Adam Achbari, Sven den Hartogh, Sem Langerak en Alexander Opmeer eindigden op de eerste plaats!

● Coach Eric Zwaan tussen Christian Opmeer en Sem den Hartogh die beiden 1e werden.
0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu