14 februari 2023

36.000 euro koffiepunten voor Daniel den Hoed Fonds

Inwoners van Bodegraven-Reeuwijk kunnen hun Douwe Egbert of Albert Heijn koffiespaarpunten inleveren bij het Daniel den Hoed Fonds.

Koffiepunten

De spaarpunten leveren gratis producten op die door het Fonds worden verkocht. De opbrengst komt geheel ten goede aan het kankeronderzoek van de Daniel den Hoed kliniek in Rotterdam.

De in Bodegraven-Reeuwijk ingezamelde punten hebben inmiddels zo’n € 36.000,- opgeleverd. De koffie- spaarpunten kunnen worden ingeleverd bij de familie Barendrecht, Brasem 28 in Bodegraven. Of naar het Daniel den Hoed Fonds in Rotterdam worden opgestuurd.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, regen en opklaringen

In de ochtend is het voornamelijk bewolkt en valt er een enkele bui. De matige tot vrij krachtige wind is zuidwest. De thermometer geeft 12°C aan.

In de middag een mix van wolken en brede opklaringen. De vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 14°C.

In de avond en begin van de nacht opklaringen. Later in de nacht gaat er lichte regen vallen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Vrijdag ziet er niet goed uit. Er drijft bewolking over waaruit het van tijd tot tijd regent. De matige wind is zuid tot zuidwest. De thermometer geeft deze dag 12°C aan.

Foto: Mees Magnolia

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu