Gepubliceerd 25 mei 2023

2e Pinksterdag weer Fietstocht ‘Omloop van het Groene Hart’

Op 2e Pinksterdag (maandag 29 mei) wordt de traditionele fietstocht ‘Omloop van het Groene Hart’ weer georganiseerd door Lions Club Bodegraven. 

Met prachtige fietsroutes van 25* (deze is met puzzeltocht), 40 en 65 km. Langs bekende en onbekende, maar vooral mooie plekjes door ons Groene Hart.

Met de opbrengsten uit de inschrijfgelden en sponsoring ondersteunen we goede doelen in op het gebied van zorg voor ouderen en gehandicapten in Bodegraven. Dit doen we via De Zonnebloem, alsmede de door ons georganiseerde jaarlijkse Muzikale Kerst Ontmoeting in het Evertshuis. Ook de afgelopen jaren hebben we deze groepen blij mogen maken door velen te verrassen met attenties met Pasen en Kerst.

Op 2e Pinksterdag kunt u zich vanaf 09:00u aanmelden bij het start- (en tevens eindpunt) op het Raadhuisplein; waarna op eigen gelegenheid de gekozen afstand gefietst kan worden. 

Laat u verrassen door onze prachtige omgeving en fiets met ons mee! U ontvangt een routebeschrijving waarop de knooppuntnummers zijn vermeld die u gaat passeren.

Deelname is € 5,- per persoon, gezinnen betalen € 10,- ongeacht het aantal deelnemers.

Voor meer informatie over de fietstochten kunt u contact opnemen met de heer Cees van der Wel, telefoon 06-51833688

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Zonnig weer

In de ochtend is het onbewolkt en veel ruimte voor de zon. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft 17°C aan.

In de middag en avond zonnig weer. De zwakke tot matige wind waait uit het noordoosten. Het kwik loopt op naar 21°C.

De nacht verloopt helder. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Maandag eveneens zonnig weer. Er staat een zwakke noordoostenwind. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

Foto: Lambert Reijns

 

MEEST BEKEKEN