Gepubliceerd 8 april 2024

2000 euro voor het Nationaal Fonds Kinderhulp

MuzieKamer Inner Wheel Bodegraven schenkt 2000 euro aan het Nationaal Fonds Kinderhulp. Op zondag 7 april vond de 8ste editie van de MuzieKamer plaats. Een niet meer weg te denken evenement georganiseerd door serviceclub Inner Wheel.

De opbrengst van de muzikale middag wordt geschonken aan een goed doel. Dit jaar is deze bestemd voor het Nationaal Fonds Kinderhulp. Het Fonds helpt kinderen en jongeren die opgroeien in een gezin met armoedestress. Als geldzorgen je dagelijkse realiteit zijn brengt dat elke onmogelijke keuzes met zich. Met de schenking hoopt Inner Wheel een beetje zon te brengen in het leven van deze kinderen en jongeren.

Dit muzikale aftrap vond plaats in de Luther kerk waarin ca 100 gasten bijeenkwamen. Het Parisienne Gipsy Jazz Quartet bracht de bezoekers in een jazzy mood. Vervolgens bezochten de gasten verschillende huiskamers waarin hen een mooi huiskamerconcert werd voorgeschoteld.

Tekst aangeleverd door Inner Wheel Bodegraven

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN