17 juni 2022

156 sociale huurwoningen voor Mozaïek Wonen

De nieuwe directeur van Mozaïek Wonen, Anna ter Steege, en David Snelleman, directeur van Dura Vermeer. ondertekenden afgelopen donderdag de aannemingsovereenkomst van het nieuwbouwcomplex ‘De Koploper’ in Gouda.

Aan de Burgemeester Jamessingel, dicht bij het station en de binnenstad van Gouda, komt het nieuwe appartementencomplex ‘De Koploper’ met 156 sociale huurappartementen. De woningen worden ontwikkeld voor één- en tweepersoonshuishoudens en zijn voor een deel levensloopbestendig. Daardoor zijn ze geschikt voor een brede doelgroep die in een stedelijke omgeving wil wonen. Op de begane grond komen maatschappelijke voorzieningen.

De planning is dat in het laatste kwartaal van dit jaar wordt gestart met de bouw en dat de woningen in het eerste kwartaal van 2024 klaar zijn.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Het weer

Zon en wolkenvelden

Vandaag zijn er zonnige perioden maar trekken er ook wolkenvelden over. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten tot westen. De thermometer geeft in de middag 21°C aan.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen. Het kwik zakt naar 11°C.

Dinsdag een zelfde weerbeeld. Zon en wolken wisselen elkaar af. De matige wind draait naar het noordwesten. De temperatuur wordt 20°C.

Foto: Malgorzata Kazmierczak Wolken en zon

 

Foto: Tonnie Morsink Hollandse luchten

Zonnige momenten en wolken

Deze vrijdag wisselen wolken en zonnige momenten elkaar af. Er staat een matige zuidwestenwind. De thermometer geeft 20°C aan.

De nacht verloopt vrij helder bij een minimumtemperatuur van 12°C.

Zaterdag een mix van wolken en zon met de meeste zon in de ochtend. De zwakke tot matige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 22°C.

In de nacht opklaringen. Het koelt daarbij af naar 13°C.

Zondag zonnige perioden maar ook stapelwolken. De matige wind zit in de westhoek. De temperatuur wordt 21°C.

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu