Gepubliceerd 19 maart 2023

15 starterswoningen in Reeuwijk-Brug

Op de hoek van de Reeuwijkse Randweg en Zoutmansweg, naast Plaszicht, wil woningbouwvereniging Reeuwijk 15 kleine 2-kamer appartementen bouwen voor starters. De gemeenteraad wordt gevraagd om in te stemmen met de wijziging van het bestemmingsplan van bedrijfsbestemming naar wonen. Bij toewijzing aan deze sociale huurwoningen krijgen woningzoekenden vanuit Reeuwijk-Brug voorrang.

Naar aanleiding van een zienswijze zijn extra maatregelen genomen tegen geluidsoverlast, die veroorzaakt wordt door het bedrijf aan de andere kan van de Reeuwijkse Randweg. Het bestaande geluidsscherm wordt doorgetrokken en er worden op de eerste en tweede etage extra geluidswerende maatregelen genomen.


Het appartementencomplex krijgt een gezamenlijke tuin, een fietsenstalling en een ruime parkeerplaats op eigen terrein. De wijziging van het bestemmingsplan wordt 22 maart besproken in de commissie Ruimte.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken en kans op  sneeuw

In de ochtend is het bewolkt en valt er later nog wat (natte) sneeuw. De matige wind is zuidoost. De temperatuur is 2°C.

In de middag is het bewolkt en valt er in eerste instantie nog (smeltende ) sneeuw die later overgaat in regen. De matige wind waait uit het zuidoosten. De thermometer geeft 2°C aan.

In de nacht voornamelijk bewolkt en kans op regen. De minimumtemperatuur wordt 2°C.

Dinsdag bewolkt weer en perioden met regen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 4°C.

Foto: De Groene wereld Eerst nog sneeuw

 

MEEST BEKEKEN