Gepubliceerd 19 maart 2023

15 starterswoningen in Reeuwijk-Brug

Op de hoek van de Reeuwijkse Randweg en Zoutmansweg, naast Plaszicht, wil woningbouwvereniging Reeuwijk 15 kleine 2-kamer appartementen bouwen voor starters. De gemeenteraad wordt gevraagd om in te stemmen met de wijziging van het bestemmingsplan van bedrijfsbestemming naar wonen. Bij toewijzing aan deze sociale huurwoningen krijgen woningzoekenden vanuit Reeuwijk-Brug voorrang.

Naar aanleiding van een zienswijze zijn extra maatregelen genomen tegen geluidsoverlast, die veroorzaakt wordt door het bedrijf aan de andere kan van de Reeuwijkse Randweg. Het bestaande geluidsscherm wordt doorgetrokken en er worden op de eerste en tweede etage extra geluidswerende maatregelen genomen.


Het appartementencomplex krijgt een gezamenlijke tuin, een fietsenstalling en een ruime parkeerplaats op eigen terrein. De wijziging van het bestemmingsplan wordt 22 maart besproken in de commissie Ruimte.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Opklaringen, wolken en kans op buien

De dag begint somber maar in de middag is er ook wat zon.

In de ochtend is er laaghangende bewolking waaruit wat regen valt. De matige wind is noordwest. De thermometer geeft 16°C aan.

In de middag wordt het droog en klaart het op. In de avond trekt de hemel dicht. De wind zit in de noordhoek. Het kwik loopt op naar 19°C.

In de nacht een mix van wolken en opklaringen bij een minimumtemperatuur van 13°C.

Zondag levert beter weer op. Wolken en zonnige perioden wisselen elkaar af. Omdat de wind uit het noorden waait wordt het niet warmer dan 18°C.

Foto: Leo Petersen Wolken

 

MEEST BEKEKEN