19 maart 2023

15 starterswoningen in Reeuwijk-Brug

Op de hoek van de Reeuwijkse Randweg en Zoutmansweg, naast Plaszicht, wil woningbouwvereniging Reeuwijk 15 kleine 2-kamer appartementen bouwen voor starters. De gemeenteraad wordt gevraagd om in te stemmen met de wijziging van het bestemmingsplan van bedrijfsbestemming naar wonen. Bij toewijzing aan deze sociale huurwoningen krijgen woningzoekenden vanuit Reeuwijk-Brug voorrang.

Naar aanleiding van een zienswijze zijn extra maatregelen genomen tegen geluidsoverlast, die veroorzaakt wordt door het bedrijf aan de andere kan van de Reeuwijkse Randweg. Het bestaande geluidsscherm wordt doorgetrokken en er worden op de eerste en tweede etage extra geluidswerende maatregelen genomen.


Het appartementencomplex krijgt een gezamenlijke tuin, een fietsenstalling en een ruime parkeerplaats op eigen terrein. De wijziging van het bestemmingsplan wordt 22 maart besproken in de commissie Ruimte.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Foto: Nathalie Voorjaar

Regen

In de ochtend trekt er veel bewolking over waaruit regen valt. Er staat een matige zuidwestenwind bij een temperatuur van 11°C.

In de middag en avond bewolkt en van tijd tot tijd regen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. De thermometer geeft 12°C aan.

In de nacht lichte regen. Het koelt daarbij af naar 9°C.

Zaterdag levert een bewolkte dag op waaruit soms regen valt. De matige wind zit in de noordhoek. De thermometer geeft 10°C aan.   .

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu