15 oktober 2020

DJ- producer CHNTC in the house bij BR6

Vrijdag 16 oktober 2020 ontvangt DJ Femina Ignis weer een nieuwe gast in het radioprogramma Crossovers van de lokale omroep BR6: de Alphense DJ-producer CHNTC. 

DJ-producer CHNTC  

CHNTC is de stagenaam van de 22-jarige Wessel Heemskerk. Wessel komt uit Alphen aan den Rijn. Hij begon op zijn 15e met het produceren van muziek Een paar jaar later ontdekte hij de Housescene.

CHNTC produceert voornamelijk House, Tech House, Techno. Zijn carrière kreeg een boost met een Remix die hij maakte van een track van DJ Rovara: I Want It. Hij is daarna nog meer gedreven geworden om zelf muziek te produceren. Op dit moment richt CHNTC zich op de release van een eigen EP op het Trick Label van Patrick Topping. ‘Het is een harde weg ernaartoe, maar daar wordt flink aan gewerkt’, aldus Wessel.

Crossovers

Crossovers is het wekelijkse radioprogramma van DJ Femina Ignis. Op de vrijdagavond van 22-23 uur draait zij techno, progressive techno, techhouse, funky tech etc, maar ontvangt ook (lokale en regionale) DJ’s en producers. Crossovers kun je volgen via BR6 Radio (voor kanalen zie website www.BR6.nl).

0 Shares
Sluit Menu