16 juli 2022

Wilco Hoenderdos in Gast uit de Streek

Wilco Hoenderdos is maandag 18 juli om 20.00 uur te horen in het radioprogramma Gast uit de Streek bij BR6. Het interview begint meteen al met een indiscrete vraag: “Hoe oud ben je?”. Het antwoord is verrassend.

Wilco Hoenderdos

Wilco werkte bij de gebroeders Schuitema op de afdeling interne controle en toen dat bedrijf zijn hoofdkantoor in Bodegraven vestigde, verhuisde Wilco van zijn geboortestad Amsterdam naar Bodegraven. Daar ontmoette hij zijn grote liefde Wim Tuls. Zingen is zijn grote hobby en dat is te horen, hij heeft een stem als een klok. Verder maakt hij IJdo en Co bij Editie Groene Hart en maakt hij radio- en tv-programma’s bij BR6. Binnenkort begint hij met de tv-serie Toonbeeld van Kunst.


Het interview wordt dinsdag 19 juli om 22.00 uur en zondag 24 juli om 19.00 uur herhaald op de radio. Het gesprek is ook terug te horen via Spotify.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu