4 december 2022

Sanne de Nijs van het CJG in Gast uit de Streek

Sanne de Nijs is jeugdverpleegkundige bij het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG). Ze is maandag 5 december om 20.00 uur te gast in het radioprogramma Gast uit de Streek bij BR6. Ze vertelt op pakjesavond over de ontwikkeling van kinderen in de leeftijdsklasse van 0 – 12 jaar.

Rik Kalter interviewt Sanne de Nijs

Het CJG volgt zowel de lichamelijke, verstandelijke als sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen. Sanne vertelt dat ze ook ouders begeleid en het Rijksvaccinatieprogramma uitvoert. Het interview wordt afgewisseld met bijpassende muziek: The Mamas and the Papas met California dreamer, Stef Bos met Pappa, Genesis met Mama en Children van Robert Miles.

Het programma wordt 6 december om 22.0 uur en zondag 11 december om 19.00 uur herhaald en is terug te luisteren via Spotify.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking en later opklaringen

De ochtend begint bewolkt en er kan in eerste instantie nog wat regen vallen. De matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag maar ook opklaringen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht eerst opklaringen maar later in de nacht meer bewolking. De temperatuur zakt naar 3°C.

Woensdag is het voornamelijk bewolkt. In de loop van de middag en in de avond valt er regen.

De krachtige wind zit in de westhoek. De thermometer geeft 8°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen


MEEST BEKEKEN

Sluit Menu