10 juli 2022

Rik Kalter in Gast uit de Streek

In het radioprogramma Gast uit de Streek, is op maandagavond 11 juli om 20.00 uur Rik Kalter te gast. Rik maakt zelf ook interviews voor Gast uit de Streek maar deze keer wordt hij geïnterviewd.

Rik Kalter

Hij heeft zijn hele leven in Den Haag gewoond maar strandde in 2019 met de trein in Bodegraven. Terwijl de trein moest wachten tot er een koe van de rails werd gehaald, liep hij een rondje door het dorp en ging wat eten. Hij had meteen leuk contact met de inwoners en besloot om in Bodegraven een huis te kopen.


Het radioprogramma wordt op dinsdag 12 juli om 22.00 uur en op zondag 17 juli om 19.00 uur herhaald op de radio. Het interview is als podcast, zonder muziek, terug te horen via Spotify.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu