14 augustus 2022

Marion de Vries in ‘Gast uit de Streek’

In het radioprogramma Gast uit de Streek is op maandag 15 augustus vanaf 20.00 uur een interview met Marion de Vries te horen. Ze is geboren in Aalsmeer en groeit op in Amstelveen als enig meisje tussen vijf broers. Marion heeft in haar leven heel veel gereisd. Haar hart gaat vooral uit naar Afrika. Met veel enthousiasme praat ze daarover in het radioprogramma ‘Gast uit de Streek’. Aangrijpend is haar relaas van de aanslag op haar broer Peter R. de Vries op 6 juli vorige jaar in Amsterdam.

Marion de Vries

Al op jonge leeftijd geeft ze aan later in de verpleging te willen. Na haar opleiding start zij haar carrière met haar handen aan het bed in het Antoni van Leeuwenhoek -ziekenhuis in Amsterdam. Later stapt Marion over naar managementfuncties bij verschillende ziekenhuizen. Haar drukke baan combineert ze met haar gezin. Na 48 jaar bouwt zij haar maatschappelijke carrière af als adviseur van de Raad van Bestuur van een ziekenhuis in Hoogeveen.

Marion is een echt familiemens blijkens de omgang met haar broers en het gezin van haar zoon in Bodegraven. Dat laatste is voor haar ook de reden om naar ons dorp te komen. Hier woont ze met veel plezier in de Wilhelminastraat, waar ze het wat rustiger aan kan doen en zich helemaal aan haar rol van oma kan wijden.

Dit programma wordt uitgezonden op maandag 15 augustus om 20.00 uur, met herhalingen op dinsdag 16 augustus om 22.00 uur en zondag 21 augustus om 19.00 uur. Het interview is ook terug te luisteren via Spotify.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Wolken, opklaringen en eerst nog buien

De regen is intussen naar het oosten van het land getrokken. Er voor in de plaats zien we wolken en steeds meer opklaringen. In het eerste deel van de ochtend vallen er nog buien. De matige tot soms vrij krachtige wind waait uit het westen. Vanmiddag geeft de thermometer 17°C aan. Vannacht een afwisseling van wolken en opklaringen. Met 12°C wordt het niet koud.

Zondag ziet er beter uit. Het is wisselend bewolkt en opklaringen. Het blijft vrijwel droog. De zwakke tot matige wind zit in de westhoek. Het kwik loopt op naar 17°C.

Foto: Weermagazine Eerst nog buien

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu