31 juli 2022

Gijs Hoogeveen in Gast uit de Streek

In het radioprogramma Gast uit de Streek is maandag 1 augustus Gijs Hoogeveen te gast. Het programma is vanaf 20.00 uur op de radio te horen bij BR6 en als podcast via Spotify. Gijs is al heel lang lid van wijkteam Noord in Bodegraven en zit in het bestuur van het CDA.

Gijs Hoogeveen voor zijn ouderlijk huis in de Julianastraat

Toen Gijs geboren werd moest zijn moeder met spoed naar het ziekenhuis want er bleek koolmonoxide in de zolderkamer te hangen waar zijn moeder aan het bevallen was. Daarom is hij niet in Bodegraven geboren maar in Gouda. Officieel is hij al met pensioen maar hij werkt nog drie dagen per week bij een betonfabriek in Alphen aan den Rijn. Hij zet daar de organisatie op van de technische dienst. Als lid van wijkteam Noord in Bodegraven heeft hij veel te maken met de herinrichting van het centrum en met de parkeerproblematiek.

Het radioprogramma wordt op de radio dinsdag 2 augustus om 22.00 uur en zondag 7 augustus om 19.00 uur herhaald.

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu