3 juli 2022

Cor van Velsen in radioprogramma Gast uit de Streek

Cor van Velsen is maandag 4 juli om 20.00 uur te horen in het radioprogramma Gast uit de Streek. Zijn vader was de oprichter van Van Velsen reflectielijnen. Cor is de jongste van 9 kinderen. Zijn zus Ria van Velsen heeft in 1960 in Londen namens Nederland meegedaan aan de olympische spelen bij het onderdeel turnen.

Cor van Velsen

Cor helpt nog steeds af en toe bij de zaak en draagt met trots het shirt met Van Velsen er op. Het bedrijf is inmiddels overgenomen door andere grote bedrijven maar de familienaam is na 84 jaar nog steeds gebleven en een sterk merk.

Naast 50 jaar gewerkt te hebben bij de zaak, heeft Cor ook heel veel gedaan voor de Bodegraafse gemeenschap. Hij was op twee weken na, 30 jaar lid van de vrijwillige brandweer, had diverse bestuursfuncties en was trompettist bij Semper Avanti. Hij rijdt maandag als chauffeur op de buurtbus en donderdag op de bus van stichting Van deur tot deur en zit in het bestuur van de ouderenbond KBO. In 2002 is hij geridderd tot lid van de orde van Oranje Nassau.

De uitzending wordt dinsdag om 22.00 uur en zondag 10 juli om 19.00 uur herhaald op de radio. Het interview is zonder muziek terug te horen via Spotify..

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Vrij zonnig maar later meer bewolking

In de ochtend is er nog veel ruimte voor de zon. Geleidelijk aan trekt er sluierbewolking over en in de loop van de middag en in de avond trekt de hemel dicht. Er staat een zwakke en later op de dag matige zuidwesten tot westenwind. Het kwik loopt op naar 26°C. In de nacht is het bewolkt en vallen er enkele regen- en onweersbuien. Het koelt niet veel verder af dan 17°C.

Woensdag is er veel bewolking en maar weinig zon. Het ziet er naar uit dat verspreid over de gehele dag en avond enkele regen- en onweersbuien gaan vallen. Hoeveel, hoe heftig en op welke momenten is nu nog lastig aan te geven. Paraplu dus bij de hand. De zwakke wind draait naar het noordoosten. Met 23°C wordt het een aangename temperatuur.

Vanaf donderdag weer meer zon en minder kans op buien. 

Foto: VWK Later meer bewolking

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu