15 maart 2022

Mobiele milieustraat keert aankomend weekend terug

De succesvolle eerste editie van de mobiele milieustraat in onze gemeenten krijgt aankomend weekend een vervolg. Op meerdere locaties in de gemeente zal de milieustraat staan waar iedereen zijn of haar huishoudelijk afval kan inleveren. Je kan echter niet kilo’s afval inleveren, al het afval moet in een boodschappentas passen.

Afval
Foto: Bob Plaizier

Aankomende zaterdag ,19 maart, maakt de mobiele milieustraat zijn comeback in de gemeente. Om 10 uur verschijnt het gevaarte in Nieuwerbrug. Op het parkeerterrein tussen het Wierickehuis en de brandweerkazerne zal hij tot 12:00 staan. Om 13:00 verschijnt de milieustraat in Reeuwijk-Brug, daar is de mobiele milieustraat te vinden in de Dunantlaan nabij zalencentrum De Brug.

Een week later ,26 maart, zal de mobiele milieustraat weer aanwezig zijn in onze gemeente. Dit keer staat de innovatie in Bodegraven en in Reeuwijk Dorp. In Bodegraven staat het fenomeen van negen tot twaalf nabij het Rosarium. In Reeuwijk Dorp arriveert de milieustraat om 13:00 op de Reewal bij Vergeer Holland. Hij zal hier staan tot 15:00. De wijkteams ondersteunen de actie en organiseren het één en ander om de mobiele afval-plek heen.

Door: Bob Plaizier

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking en later opklaringen

De ochtend begint bewolkt en er kan in eerste instantie nog wat regen vallen. De matige wind is zuidwest. De thermometer geeft 7°C aan.

In de middag maar ook opklaringen. De matige tot vrij krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het kwik loopt op naar 9°C.

In de nacht eerst opklaringen maar later in de nacht meer bewolking. De temperatuur zakt naar 3°C.

Woensdag is het voornamelijk bewolkt. In de loop van de middag en in de avond valt er regen.

De krachtige wind zit in de westhoek. De thermometer geeft 8°C aan. 

Foto: Jos van Leeuwen


MEEST BEKEKEN

Sluit Menu