26 mei 2021

Een complimentje uit de muur

In deze tijden van corona heerst er het gevoel van negativiteit, het is lastig om vandaag de dag toch nog een positief gevoel over te houden. Steeds vaker zie je dan ook initiatieven met een een positieve insteek voorbijkomen. Ook bij ons in de gemeente zijn die er steeds meer. In Bodegraven is er nu weer een nieuwe bijgekomen: een complimentenmuur.

Foto: Bob Plaizier

De muur staat voor de kledingwinkel Pull of Polo. Hij is er niet neergezet door een of andere kunstenaar of positiviteitsgoeroe maar door de winkel zelf. Het is de bedoeling dat voorbijgangers een kaartje pakken uit een envelop die op de muur hangt. Op het kaartje staat een compliment die de mensen dan weer weg kunnen geven, een soort snackmuur voor complimenten dus.

Vanzelfsprekend heeft de kledingwinkel een actie verbonden aan de complimentenmuur; de voorbijgangers die een complimentje hebben getrokken kunnen een prijs winnen. Omdat het vrijwel onmogelijk is om bij te houden wie er een kaartje meeneemt is het de bedoeling om het complimentmoment te delen op social media. 

Door: Bob Plaizier

0 Shares

ADVERTENTIE

BR6 WEERBERICHT


Bewolking, somber en soms motregen

Vandaag is het bewolkt en somber weer. Met name in de ochtend valt er soms motregen. De zwakke en later op de dag matige wind is noordoost tot noord. Het kwik loopt op naar 6°C. De nacht verloopt bewolkt bij een minimumtemperatuur van 4°C.

Dinsdag Wolken en enkele opklaringen. Daarnaast is er kans op een bui. De zwakke wind zit in de westhoek. In de middag geeft de thermometer 8°C aan.

Foto: Arie Vernet De sfeer is er intussen

 

MEEST BEKEKEN

Sluit Menu