16 juni 2021

BOV komt met acties

Om mensen naar het centrum van Bodegraven te lokken worden er al jaren verschillende acties georganiseerd. Ook dit jaar is het weer raak. De Bodegraafse Ondernemers Vereniging komt met een Shopping Boekje waarin leden van de BOV met kortingen komen. Elke inwoner van de gemeente krijgt het boekje op de deurmat.

Foto: Bob Plaizier

De ondernemersvereniging doet al jaren zijn best om het dorpscentrum levendig te houden. Maar de BOV zet zich eigenlijk vooral in voor de belangen van haar leden. Veel van de ondernemers in Bodegraven zijn immers lid. En veel van hen zijn dan ook te vinden in het BOV Shopping Boekje met aanbiedingen. De aanbiedingen uit het boekje zijn tot 10 juli geldig en zijn niet de enige actie van de vereniging.

De BOV ondernemers organiseren zaterdag 19 juni de Vroege Vogel Actie. Iedereen die het in zijn hoofd haalt om die zaterdag vroeg op te staan kan tussen 07:00 en 10:00 op verschillende acties rekenen. Zo zullen diverse horecagelegenheden ontbijt serveren en is het mogelijk om een bon voor gratis koffie in te zetten afkomstig uit het Shopping Boekje. Deze bon geldt alleen voor de Vroege Vogel Actie dus als je de bon later wil gebruiken is dat niet mogelijk. De boekjes zullen in de brievenbus vallen op 16 juni. 

Door: Bob Plaizier

0 Shares
Sluit Menu