Workshop geluidsversterking voor beginners

Je komt van alles te weten over het bedienen van de mixer, verschillende microfoontypes, het werken met monitoren en nog veel meer. We beginnen met een duidelijke uitleg van alle apparatuur. Een groot deel van de dag is echter ingeruimd voor de praktijk. We gaan samen een geluidsinstallatie opbouwen en zelf oefenen met het mixen van muziek, het oplossen van ‘rondzingende’ microfoons en storingen, enz. Je krijgt een uitgebreid cursusboekje mee naar huis, zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen.

Voor iedereen die meer wil weten over het bedienen van een geluidsinstallatie. Het maakt daarbij niet uit of je in een band speelt, of een koor of toneelstuk versterkt. Misschien ben je al actief als technicus, of wil je daar in de toekomst mee verder? Ook als je van plan bent om zelf apparatuur aan te schaffen, is de workshop een aanrader. Met de opgedane kennis kun je goed beoordelen welke apparatuur je nodig hebt. Je hebt geen technische voorkennis nodig, want de focus ligt op beginners.

De workshop wordt geleid door Arnoud van der Laan. Als professioneel geluidstechnicus heeft hij veel ervaring met geluidsversterking voor koren, orkesten, bands en theatervoorstellingen. Ook is hij gastdocent aan de conservatoria in Haarlem en Groningen.

Op zaterdag 1 juni 2024 van 11.00 tot 16.00 uur. www.evertshuis.nl Workshop in lokaal 1,04 (1e etage) Entree €125,00 incl lunch en cursusboek

Ga naar live TV