Workshop Art Journal – Mixed Media

Corrie Berends en Eline van Maanen geven bij Inloophuis ‘Leven met Kanker’ in Woerden een workshop Art Journal – Mixed Media. Vrij vertaald zou je kunnen zeggen dat je een kunst-journaal of kunst-dagboek maakt. Je hebt geen teken- of schilderervaring nodig om een mooie pagina te maken.

Art-journalen is op papier een kunstwerk maken en dit bewaren in een verzamelalbum, het art-journal. Door gebruik van Mixed media: diverse soorten materialen en technieken zoals knippen, plakken, stempelen, sjabloneren, kom je tot prachtige resultaten.

In deze art-journal workshop leer je de technieken, doe je ideeën op en gaat er een wereld aan creativiteit voor je open waarvan je niet wist dat jij dat in je hebt. De workshop is voor iedereen die met art-journallen aan de slag wil, of je dit nog nooit hebt gedaan of je album al bijna vol hebt, je
bent van harte welkom.

Op woensdag 29 september van 10.00 tot 12.00 uur. Inloophuis Leven met Kanker, Wilhelminaweg 12, Woerden. Vooraf aanmelden via telefoon (06-14004496), per email (info@ inloophuislevenmetkanker.nl )

Datum

22 - 29 sep 2021
Expired!

Locatie

Inloophuis Leven met Kanker
Wilhelminaweg 12, Woerden
Categorie
Sluit Menu