Week van Gebed

Christelijke kerken van Reeuwijk en Bodegraven bidden samen voor eenheid, respect en tolerantie.

Met als thema “Licht in het duister” wordt in de week van 16 tot en met 23 januari 2022 weer de Week van Gebed voor de eenheid georganiseerd. We doen dit in Reeuwijk, Bodegraven en Nieuwerbrug met digitale gebedsvieringen, die soms ook fysiek kunnen worden bijgewoond.

Het thema is toepasselijk in deze tijd. We leven in een wereld die hunkert naar licht in de duisternis. De wereldwijde coronapandemie en de economische, politieke en sociale crises die daaruit voortvloeien laten eens te meer zien hoe belangrijk het is te vertrouwen op God en op zoek te gaan naar Zijn licht. Door samen te bidden en samen te vieren ervaren we eenheid en tegelijk tonen we verantwoordelijkheid voor anderen door de problemen in de samenleving in de voorbeden een plek te geven.

De gebedsvieringen worden steeds verzorgd door andere kerken en kunnen via de aangegeven websites worden meebeleefd.

In Reeuwijk beginnen de gebedsvieringen om 19.30 uur.
Maandag 17 januari door Christengemeente Elim via www.elimreeuwijk.nl
Dinsdag 18 januari door RK Geloofsgemeenschap De Goede Herder
via www.kerkomroep.nl, Reeuwijk, HH Petrus en Pauluskerk
Woensdag 20 januari door Protestantse Gemeente De Ark via www.kerkdienstgemist.nl, Reeuwijk-Brug, De Ark
Donderdag 21 januari door Hervormde Gemeente Sluipwijk via www.sluipwijksekerk.nl
Vrijdag 21 januari door Hervormde Gemeente Reeuwijk via www.hervormdreeuwijk.nl

In Bodegraven en Nieuwerbrug zijn er dagelijks van 19.15 uur tot 19.50 uur digitale en/of fysieke gebedsvieringen. De fysieke vieringen zijn onder voorbehoud dat het i.v.m. de corona-maatregelen kan. Raadpleeg daarvoor de website van de betreffende kerk of geloofsgemeenschap. We zijn te gast bij:

Maandag 17 januari RK Geloofsgemeenschap St Willibrordus. Fysiek: St Willibrorduskerk, Overtocht 18, Bodegraven Livestream: www.kerkdienstgemist.nl. Zoek op “Bodegraven” en vervolgens “St
Willibrordus, naar kerk”, kies dan de liveviering.
Dinsdag 18 januari Hervormde gemeente Bodegraven-Nieuwerbrug. Digitaal: www.hervormdbodegraven.nl onder “Luister live”, Dorpskerk. Woensdag 19 januari Pinkstergemeente Morgenstond. Christelijke kerken van Reeuwijk en Bodegraven bidden samen voor eenheid, respect en tolerantie. Fysiek: Salvatorkerk aan de Vrije Nesse, Bodegraven.

Woensdag 19 januari Brugkerk Nieuwerbrug. Fysiek: Brugkerk aan de Bruggemeesterstraat in Nieuwerbrug Digitaal: www.brugkerk.nl of www.youtube.com, zoek op Brugkerk Nieuwerbrug.

Donderdag 20 januari. PKN Wijkgemeente Emmaüs. Fysiek: Ontmoetingskerk aan de Spoorstraat 11 als digitaal Digitaal: www.pge.nu of www.youtube.com, zoek op PGE Bodegraven.

Vrijdag 21 januari Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt. Fysiek: Ichtuskerk, Stationsweg 17, Bodegraven. Digitaal: www.kerkdienstgemist.nl. Zoek op “Bodegraven” en vervolgens “GKV Ichtuskerk Bodegraven, naar kerk”.
Zaterdag 22 januari  Gereformeerde Gemeente Bodegraven. Fysiek: Bethelkerk, Dronensingel 2, Bodegraven. Digitaal: (nog niet zeker) www.ggbodegraven.nl, ga naar Beeldverbinding – Bethelkerk.

Iedereen is van harte uitgenodigd om deze gebedsbijeenkomsten en live-uitzendingen mee te maken!
Voor meer informatie kunt u kijken op www.weekvangebed.nl of www.raadvankerken.nl

Aanpassing programma Week van Gebed in Bodegraven

In verband met de actuele corona-maatregelen zullen de gebedsbijeenkomsten in het kader van de Week van Gebed die deze week gehouden wordt in Bodegraven op maandag bij de RK Geloofsgemeenschap St. Willibrordus, op dinsdag bij de Hervormde Gemeente Bodegraven-Nieuwerbrug en op donderdag bij de PKN Wijkgemeente Emmaüs alleen digitaal zijn.

Op woensdag bij de Pinkstergemeente Morgenstond en op woensdag bij de Brugkerk in Nieuwerbrug, op vrijdag bij de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt en zaterdag bij de Gereformeerde Gemeente Bodegraven zijn de gebedsbijeenkomsten zowel fysiek als digitaal.

 

 

Datum

14 - 21 jan 2022
Expired!
Categorie
Sluit Menu