Toveren met taal

Wilt u zich laten meevoeren op mooie verhalen, gedichten en misschien muziek? Rianne Rijntjes geeft een ontspanningsworkshop ‘Toveren met Taal’. De workshop biedt de mogelijkheid om u open te stellen voor nieuwe ervaringen. Het begint met een korte inleiding over de diepere lagen van taal, zoals het gebruik van metaforen. Daarna kunt u uzelf laten meevoeren op de verhalen, boeken en gedichten die worden voorgelezen. De vele dimensies van taal openen als het ware een deurtje in uw onderbewustzijn: de woorden zullen beelden, herinneringen, sfeer en/of emotie oproepen. Het bijzondere is, dat de beleving bij iedere mens anders is.

Dit is een van de dingen die de mens uniek maakt. Wat roept het bij u op? In de workshop nemen we de tijd om hier met elkaar aandacht aan te besteden. Door middel van een creatieve opdracht (tekenen, schrijven, anekdotes) en/of een goed gesprek gaan we aan de slag. We delen onze luisterervaringen met elkaar. Hoe de workshop verloopt, blijft een verrassing! Op deze ochtend, laten we ons leiden door wat zich aandient.

Op vrijdag 12 april 2024 van 10.00 tot 12.00 uur. Samen sterk Huis, Wilhelminaweg 12, Woerden. Aanmelden via: telefoon 06-14004496, email info@samensterkhuis.nl

Ga naar live TV