TOP2000kerkdiensten in de Kruiskerk

De Top2000kerkdiensten staan al jaren garant voor een zinvolle avond met geweldige live-muziek en inspiratie voor interessante gesprekken. En na 2 jaar Corona mogen we weer live! Het beloven historische avonden te worden met “ouderwets” veel ruimte voor ontmoeting, inspiratie en natuurlijk goede popmuziek.

Thema van de avonden zal zijn: Changes! En we staan op de drempel naar 2023 nog één keer stil bij Woerden650. De band ‘De Buren’ is weer van de partij en dominee Joost Schelling spreekt de verbindende teksten. De diensten zijn van 20.00-21.30 uur en daaromheen is er ervoor en erna van alles in en rond de Kruiskerk te doen. Het is nodig voor deze avonden kaarten te reserveren. De toegang is zoals altijd gratis. Na afloop kan een vrijwillige bijdrage worden gegeven ter bestrijding van de onkosten.

Op woensdag 28 en donderdag 29 december 2022 om 20.00 uur. Kruiskerk, Mesdagplein 4 te Woerden. Toegang gratis. Meer informatie, ook over de kaartverkoop is te vinden op www.top2000kerkdienst.nl/woerden

Ga naar live TV