Ruud Broekhuizen en Band

Cultuur-, theater- en muziekliefhebbers hebben er lang op moeten wachten, maar het Evertshuis Theater gaat eindelijk weer open voor publiek! ‘De muzikale voorstelling Een Lege Plek is verbluffend mooi. Ruud schrijft prachtige gedichten’ – Frits Spits, de Taalstaat, NPO Radio 1.

In Een Lege Plek is dichter en performer Ruud Broekhuizen op zoek naar een plek waar hij tot rust kan komen als het helemaal mis lijkt te gaan met de liefde. Hij vindt de rust in het bos, waar hij op een bizarre plek een zeer bijzondere man ontmoet. Ze vertellen elkaar hun levensverhaal en proberen er ondertussen achter te komen: is een Lege Plek in je leven nu goed of juist niet? Een Lege Plek is een poëtische, muzikale en theatrale vertelling. Met Ruud Broekhuizen (spel & tekst), Sabien Lommel (spel, zang en piano), Paulien van der Stadt (gitaar en zang), Mariëlle Rijkaart (cello) en Hartini van Rijssel (viool).

Ruud Broekhuizen is programmamaker bij KRO-NCRV, voormalig stadsdichter van Gouda (2014-2016), winnaar van het Grote Stadsdichtersgala (2018), , scenarioschrijver en theatermaker. Ruud komt oorspronkelijk uit Bodegraven. ‘Als ik voordraag zoek ik het contact met het publiek en kan ik luisteraars meenemen in mijn verhalen. Want zo zie ik mijn poëzie, het zijn verhalen. Soms klein en breekbaar, soms weer bombastisch en theatraal. Maar ze zijn altijd de persoonlijke weergave van mijn blik op de wereld, en
hoe ik in deze wereld acteer.’

Op zaterdag 5 juni 2021 om 20.30 uur. Evertshuis, Julianastraat 4, Bodegraven. Kaarten: www.evertshuis.nl

Datum

01 - 05 jun 2021
Expired!

Locatie

Evertshuis
Julianastraat 4, Bodegraven
Categorie
Sluit Menu