Reeuwijk Klassiek – Lavinia Meijer & Ciconia Consort

Harpiste Lavinia Meijer is wereldberoemd. Ze speelt in de belangrijkste concertzalen van New York tot Berlijn en deelt het podium met grootheden als Philip Glass, die zelfs muziek voor Lavinia componeerde, Ludovico Einaudi en Iggy Popp. Maar hoe succesvol Lavinia ook is, ze blijft met beide benen op de grond staan.

Terugkijkend op haar indrukwekkende carrière vertelt Lavinia: “Talent is lang niet alles. Je hebt durf nodig. Het leven is een weg die niet altijd recht loopt.” Mensen bekendmaken met de klank en de mogelijkheden van de harp, dat is de persoonlijke missie van Lavinia Meijer. Het heeft haar wereldroem bezorgd. Maar dat is niet wat haar drijft. “Voor mij is de harp bijna een levensovertuiging geworden.”

Het strijkorkest Ciconia Consort is een internationaal gezelschap van 20 jonge topmusici. Het orkest staat onder leiding van Dick van Gasteren, die ook vaste gastdirigent is bij het befaamde Simón Bolívar Orkest in Venezuela.

Op vrijdag 26 november 2021 om 20.15 uur. LET OP! DEZE VOORSTELLING IS IN ZALENCENTRUM DE BRUG IN REEUWIJK. DE KAARTVERKOOP GAAT VIA www.reeuwijkklassiek.nl

Datum

26 nov 2021
Expired!

Tijd

08:00 - 18:00

Locatie

Zalencentrum de Brug
Categorie
Sluit Menu