Open repetitie dameskoor Fabulous!

Dameskoor Fabulous! houdt op maandag 3 oktober 20.00 uur een open repetitive in IKC Schatrijk, Eendrachtsweg 30 in Bodegraven. De open repetitie is bedoeld om geïnteresseerde dames de gelegenheid te geven op een laagdrempelige manier te ervaren hoe het is om bij Fabulous! te zingen.

Meld je bij voorkeur wel van tevoren even aan bij voorzitter Joyce Smid, e-mail: info@koorfabulous.nl of telefoon: 06-23888193. Dan ligt er als je komt een map met muziek voor je klaar, zodat je lekker mee kunt doen.

Koor Fabulous! bestaat op dit moment uit circa 35 enthousiaste zangeressen van uiteenlopende leeftijden en heeft nog plek voor nieuwe leden. Naast kwaliteit (en stiekem ook een beetje ambitie) staat plezier bij de groep hoog in het vaandel.
Aan het roer staat de bevlogen dirigente Tanja van Dijk-Lutke. Er wordt iedere maandagavond gewerkt aan het instuderen en verfijnen van het repertoire dat voornamelijk bestaat uit popsongs. En naast dat er iedere week serieus gerepeteerd wordt, voelt het toch ook elke keer weer als een muzikaal feestje.

Klinkt dit jou als muziek in de oren en ben je benieuwd of zingen bij dit koor ook iets voor jou is? Voel je dan welkom en maak gebruik van deze ‘fabuleuze’ gelegenheid om eens met deze fijne groep zangeressen samen te zingen en te ervaren of Fabulous! en jij ook bij elkaar passen. De open repetitie vindt plaats op maandag 3 oktober aanstaande van 20.00 – 22.00 uur in IKC Schatrijk, Eendrachtsweg 30 in Bodegraven.
Kijk voor meer informatie over het koor of over de inhoud van de open repetitie ook eens op www.koorfabulous.nl of www.facebook.com/koorfabulous

Ga naar live TV